Måndag 2 augusti 2010

Nu är jag fixad och klar för äventyr. Ska bort till Hanna sen så att jag får mina pengar :) & så ska jag träffa Dennis! Har inte så mer att skriva, hoppas alla får en trevligt kväll. För det ska jag ha:)


Pyyss

Åh jag borde förstått det men jag förstår det nu

Ligger i sängen och har det tråkigt. Skriver på msn med Dennis fast han är inte så jättesocial den pojken ;)
Jag längtar faktiskt till skolan börja, ni får tycka att jag är knäpp.. Men tror det kommer bli skoj. Sen den 8 september åker jag ju utomland =D Typ nästa vecka åker jag till västkusten med Hanna & hennes familj. Sen händer väl inte så mycket eller jo ska ju på Lars Winnerbäck med Hanna och lite mer trevligt folk. Efter det blir det till globen med Hanna & mamma..


Nu ska jag inte skriva något mer , kanske när jag vaknar ..

puuuuuuuuuuuuuuuuuss
___________________________________




Babe ! ♥

Du är störd

Kom precis hem från Hanna :) Har kollat på lite avsnitt av how I met your mother. Och var nere på stan ett tag. Jag känner mig verkligen jättesjuk, inte kul. Men imorgon blir det att träffa Hanna & Dennis. Orkar inte komma på mer saker att skriva om.

Pyss
_____________________


haha, hassels fina bild.

alla drömmarna dom stulit och sen dratt i smutsen

Skulle egentligen idag träffa Dennis, men orkar inte för har ont i huvudet eller jag hela kroppen känner mig verkligen jättesjuk. Får se om det blir bättre ikväll så jag kan få komma ut lite och hitta på någonting. Måste iaf hämta min laddare idag som Hanna har.. Nej, nu blir det att slå på en film och mysa ner mig i sängen..

Puss och hej från mig.


_________________________________________


Tror att det här kan vara början på nått stort

Kom hem för 1 timme sen från Dennis=D riktigt mysigt. Snart blir det att sova för är så himla trött.
Imorgon blir det att träffa Hanna. & antagligen Dennis en stund. Har inte så mycket mer att skriva. Var nere på stan förut, för jag och Dennis skulle hämta våra mobiler som Hanna hade:) dock fick jag inte min laddare för den har hon i sin väska. Nej nu ska jag ta och lägga mig i sängen. Slänger väl in några bilder :)


pyss
_________________________






RSS 2.0