Jag saknar de som inte finns

Igår var det 1 advent, så nu är det inte länge kvar till julafton.
Idag fyller mamma år! Grattis till henne.
Har tänkte att testa att blogga på devote istället.
så kolla in här;
aaaalexandra
Kommer säkert komma tillbaka till blogg.se
pyyyss

1månad till julafton

Har haft körlektion med bilskolan för första gången, gick inte så bra och inte heller så dåligt. Var så extremt super nervös i början men släppte på slutet. Han sa att han tyckte jag skulle börja läsa teoriboken, så kanske dags att in skaffa sig den.

Är inte heller kattvakt längre, för Oskar kom hem igår.
2 veckor kvar på praktiken också känns både skönt och tråkigt. Det är väl mest tråkigt för det är så goa som jobbar där och man träffar nytt folk varje dag, dem flesta är hur trevliga som helst. Det som känns skönt är att komma tillbaka till skolan och inte börja lika tidigt sen är det väl inte så mycket mer positivet.

Just nu; Ligger jag i sängen och är jättetrött. Väntar också på att Stoffa ska bli klar så vi kan umgås liten stund, för blir tidigt i säng idag, imorgon har jag praktik mellan 7-15, rätt skönt att inte behöva sluta så sent..

Saknar er mormor & morfar!



Farfars brillor


Go katten Herbert



Go fika





!!!

Jag och Stoffa sitter i soffan och kollar på tv och har matkoma. Blir att åka till Anton snart och träffa han lite! Vaknade runt 11.30 idag har kollat på lite film och serier sedan åkte vi till Jacobs pizzeria. Måste verkligen hem och packa snart, har nästan inte packat ett dugg och vi flyttar om en månad ungefär.

Kattvakt

Sitter just nu hemma hos Oskar och är kattvakt. Just nu är Robin, Stoffa, Frank och Emma också här. Blir att antagligen sova här med Stoffa. Jag har: bokat körlektion praktik på pressbyrån druckit alldeles för mycket kaffe packat till att flytta ätit lite för mycket skräpmat Nu ska vi ta och äta lite bullar.

RSS 2.0