tillbaka =Dhehe

Nu var det hur längesen som helst jag skrev. Men har varit sjuk och inte orkat skriva.
Men nu är jag tillbaka =D hehe

Har inte varit i skolan på hela veckan men ska dit imorgon och efter det är de påsklov! :)))

the hills - the city

Just nu mår jag lite illa för har ätit för mycket idag, min mage är verkligen jättekänslig. Spydde inatt för att jag åt pizza igår, inte mysigt. Men försöker att göra så att det ska gå över. Så ligger och kollar på the hills nu, men nu börjar the city.

Händer inte så mycket idag. Men blir väl att följa med mamma till coop sen. Sen blir det väl att ligga i sängen. Måste också fösöka att äta nåt också.

Men skriver sen när jag har varit på coop :)

usch söndag.

Ja då var det söndag igen, inte kul. Idag händer inte så mycket för mår inte så jättebra! ;<

Hann inte skriva innan jag drog igår. För hanna ringde och sa att jag skulle följa med henne till stan. Så det var bara att gå ut till henne, han inte sminka mig eller nåt. Sen orka jag inte gå hem och fixa mig ordentligt så gick till kfum till 7, var inte så jävla kul. Men stack till anton där linn, vickan och tissa var :) var roligt att träffa dom igen;>

Vakna vid halv tolv idag, gjorde frukost till elin och mig. Sen gick jag och la mig här i sängen som jag ligger nu ;< Får se om jag orkar hitta på någonting senare.. Det är bara att folk hör av sig på sms.

Skriver senare. HEJDÅ!

fix

Nu har jag duschat och hittat kläder :) Ska bara sminka mig och platta håret. Ikväll att kanske träffa anton och linnbabe, som det var ett tag sen jag träffade! saknar er ♥
Kom på att jag måste kanske äta något också. Får bli lite flingor ;>

Ska bli så skönt att få gå ut nu ;D



snaaaart frisk ! ;>

GODMORGON :)

Idag mår jag mycket bättre, ska strax gå in i duschen och frächa till mig.
Vill verkligen ut och hitta på någonting i dag, hör av er om någon är på?
Skriver mer senare när jag är fixad och shit.

HEJDÅ!

sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuk! ;<

usch, har magsjukan och är förkyld..

Mina dagar den här veckan har mest innebärt att ligga i sängen och va hungrig. ;< inte så jävla rockigt. Men kan äta lite mat nu. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, så att jag kan gå ut;> har inte varit ute sen i tisdags.. Nej, men nu ska jag fortsätta att kolla på lets dance. Och försöka att dricka lite varm oboy. Skriver kanske senare om jag orkar och inte mår illa...

har inte haft ork att skriva för en nu, för har varit lite sur och så.


hejdå!

...

skriver imorgon, för är inte på humör för att skriva här !

städning;<

Nu har jag ätit och plockat lite mer i mitt rum :) Men det är fortfarande mycket saker på golvet.
Jag måste ta hål i naveln igen innan sommaren. Får bli i april när jag har pengar och så. Men den här gången ska jag ta i en affär och inte en kompis. Nu måste jag plocka bort alla saker från golvet så att jag kan va med linn snart.

Hejdå  !

13.32

Godmorgon :)

Vakna ganska nyss . Idag blir det att va med linn tror jag :) Men nu ska jag äta någonting och fixa mig sen.

Skriver senare när jag är klar :)

hejdå!

CSI och sängen

Nu ska jag strax gå och lägga mig :) Ska bara borsta tänderna. Jag har ställt datorn på fönsterkarmen eller vad det heter. Tycker att det är jättemysigt att kolla ut genom fönstret och samtidigt sitta vid datorn. Synd bara att inte fönsterkarmen är större så man kan ha en kudde och sitta i fönstret istället :)
Just nu längter jag till stockholm :) ska verkligen shoppa massa.. Hoppas vi får lång tid på stan och inte typ i 2 timmar verkligen lite isåfall.
Nej nu ska jag fixa mig, sen blir det att lägga mig i sängen och kolla på CSI, sjukt bra! Sen blir det film och sova.


Godnatt

softdag

Då har man duschat och så :) gött! Just nu sitter jag i sängen och kollar på 2½ män :) Känner att jag inte riktigt orkar fixa mig för att åka och beställa mat, men man vet ju aldrig vem som står i kassan, haha! Nej men ska klä på mig nu :)


hejdå!

fasnat vid datorn;$

Har inte blivit så mycket mer städning, men ska hoppa in i duschen nu och sen fortsätta :) Blev inte linn idag , känner att det är bättre att städa klart idag. Sen när mamma slutar vid 21.00 ska vi upp till donkan och köpa mat. Är riktigt hungrig just nu , men ska va nyttig och köpa en sallad. Dom är så extremt goda. Nej men nu ska jag frächa till mig lite.




hejdå! skriver senare.

livet är allt jobbigt ibland

Nu står alla saker på rätt plats :)
Men nu är de det jobbiga kvar ;< att städa upp från golvet, dammsuga, byta ut sängkläder & tvätta golvet. buuuh. Men nu måste jag göra klart så att jag kan va med linn någongång :) Imorgon blir det antagligen saga eller någon.

gör om rummet ;>

Fy vad jobbigt det är att möblera om.. Och jag har ju ett ganska litet rum så det är jättetrångt att flytta på saker. Nej men nu måste jag fortsätta om jag ska bli klar idag.

Lägger in en bild hur det såg ut innan .

sol ute :D

Godmorgon ;D
Vakna vid elva. Ligger i sängen just nu :) Ska snart gå upp och äta frukost. Sen blir det städa och möblera om i rummet om det går att göra det själv annars får jag vänta på mamma:) Sen vid 6 typ ska jag vara med linn.
Huvudvärken har äntligen släppt tror jag, det märker jag när jag ställer mig upp. På söndag blir det antagligen att fixa håret lite :)
Nej nu måste jag upp och kissa sen äta frukost ;> hHAha .


skriver snart igen

sov sött

Nu ska jag sova :)
Har inte gjort så mycket idag. Imorgon ska jag städa sen va med linn på kvällen :D skoooj. På fredag eller nåt blir det antagligen hanna. Men nu ska jag sova...
Är förkyld lite ;< men det går över snart hoppas jag!


Godnatt alla söta läsare ;> hahaha

hitta på någonting ?

Har jättetråkigt. Har inte orkat gått upp ur sängen än. Känns lite jobbigt när jag inte vet vad jag ska göra. Någon som vill hitta på någonting ? ;$ haha . ..

Nej , men nu ska jag tjata på mamma att hon ska göra mat. Och så måste jag fixa mig så att jag blir piggare.

tråkigt onsdag

Fyfan vad ont i huvudet jag har, fick det igår och det har inte gått över. Sova hos hanna till igår därför jag inte har skrivit någonting typ för hennes dator är damp.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får se vad dagen bjuder på;> haha.
Men nu är jag hungrig ska gå upp ur sängen och fixa mig och äta "frukost".
Det är så skönt att ha sportlov..

I måndags blev det en lyckad kväll :) tack alla !

hejdå

tääävling

är med och tävlar om en klocka.
vill du med ?
dom lottas ut på måndag
paaaow <--- klicka där.

såhär ser dom ut.

..









Trevande & fumlande vandrar jag fram i staden. Staden som fick mig att känna, staden som fick mig att gråta, staden som fick mig att glömma.

fix

Nu ska ta och göra mig klar för att gå till hanna :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men det blir allt något roligt. Just nu har jag på os på tv, så jävla dåligt allafall avslutningen. Men skriver när jag har kommit till hanna. Tänkte också gå ner till stan och köpa ringar, men vet inte.

hejdå så länge :)

Ica maxi taket rasat.

Vakna vid ett :) Fick veta av mamma att maxi taket har rasat in tydligen 80% av affären, från kassorna till köttdisken. Inte kul. Läs mer här! Idag blir det att va med hanna och hitta på någonting :) Nu ska jag gå in och duscha, sen äta lite mat :) Kan lägga ut lite bilder sen.



goodbye

jag har börjat tänkt mer

Kom nyss hem från hanna :) Blev att bara ta det lungt hemma hos henne. Så som söndagar ska vara tycker jag. Dock är det ingen skola imorgon, som jag är väldigt glad för, och annars skulle jag varit hemma tidigare. När ska ni va hemma? Just nu är jag väldigt trött, ska strax lägga mig och kolla på dance flick som jag blev rekomenderad av alis. Nej men nu har jag inget mer att skriva om känner jag. Och det är väligt obekvämt att ligga på mage.. haha.

GODNATT .

RSS 2.0