Du är bra för mig..

Hemma nu :) har varit på kfum en kort stund med HAnna för polisen var där, så vi var lite nyfikna. Senare på kvällen gick vi till charlies och åt pizza.

Ska strax lägga mig och kolla på despan avsnitt, hinner typ aldrig se klart dom för somna jämt.
Skriver imorgon om ni har tur.. Ska inte ut imorgon iaf:(........... Ska till pappa och grilla..

Hejdå!


_______________________________

Till mormor:


Saknaden kommer alltid finnas kvar.
Men det viktigaste är att vet att du har det bra nu och slipper att lida. Det kommer inte gå en dag utan att vi kommer tänk på dig, du betyder så mycket för oss här nere på jorden.. Tankarna bara snurrar runt.
Men vet att vi kommer ses en vacker dag i nangijala.



kommer sakna dig, mormor! ♥

Tack för allt du gett.
Tack för all din omtanke och för din underbara humor.
Tack för alla skratt du har delat.
Tack för alla minnen du gett oss och för att du har varit en så bra vän.
Vila i frid älskade mormor, du finns alltid kvar inom oss.



__________________________________________________



Min födelsedag var inte så mycket att hänga i jul grannen igår, för min mormor gick bort då! Känns för jävligt , men sån som kan hända..

Men nu snart ska jag åka med pappa och handla lite fiKa och sånt till lördag.

Har inge mer att skriva och har ingen lust....
Hejdå!

Varje gång är som den första gång vi sågs

Just nu gör jag inte ett skit.. Kom precis hem, har suttit ut bakom matsalen och solat, med Jasmine & Felix sen stack jag & Jasmine till hennes mamma. Och nu precis kom jag hem.. Idag har jag inte mått så bra vet inte varför?. Men nu ska jag platta håret, sen blir det ut och träffa folk antagligen och senare ska jag va med *****.

Skriver ikväll när jag kommer hem.

HEJDÅ!

jag är en fråga utan svar

Idag har det faktiskt varit en sjukt rolig kväll :) Har också klippt mig eller Elina klippte mig. Senare på kväll blev det bygget, men bara utanför. Träffa min efterlängtande LINNNN NILSSSON! , älskar dig gumman.

Nej nu snart ska jag sova, först ska jag kanske ta någonting att äta. Och idag är det bra 1 dag kvar tills jag fyller år. JIPPI !

Nej , m
en hörs imorgon.
Godnatt

inte kul, hahahha

Nu ska jag sova ! :) Vet att jag inte har skrivit någonting , men helgen har iaf varit toppen! (y) Ni var jätteduktiga i lördags Olivia & Alicia, dom hade dansuppvisning. 
Fyller år om 2 dagar då är man inte 15år längre :DDD

Imorgon blir det iaf att hitta på någonting med Sofie ... Tagga valborg gör jag med!

Nu måste jag sova för ska upp 6 imorgon! det får bli tummen ner för det(n) Fast behöver ju egentligen inte, men det är jag själv som tvingar mig till det.

Godnatt!

....

Kom hem för ett tag sen :) Har äntligen fått igång mopeden! tack pappa.. Så har åkt lite med Hanna sen stack vi till kfum men det stängde ju vid åtta så åkte till bygget bara en liten stund, och prata lite med Jimmy och Robin utanför. Imorgon blir det kanske och sova hos Hanna, trevlans :)

Jag har bestämt att när mamma kommer hem igen ska jag tvinga henne att börja gå ut och gå med mig, känner att det skulle behövas och vägrar att gå i skogen själv!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på despan..

Hejdå!

du är min hjält för du är precis så svag som jag är.

Är hemma nu från skolan:) Råka försova mig imorse så missa nationella i matte, hur gick det för er?

Men just nu sitter jag i mitt rum och väntar på att pappa ska komma hit så att vi kan fixa det sista på mopeden, sen blir det ut och köra med Hanna, ska nämligen va med henne idag igen:) var ett tag sen vi va innan tisdag alltså. Tror faktiskt att hon och jag kommer va bra kompisar jämt. Ska ju som sagt gå i karlstad med henne.

Nu ska jag strax gå till garaget.
hejdå! PUZZ

Du är min hjälte

Kom precis hem:) Sitter i sängen just nu och äter glass plus att jag lyssnar på ensamhushåll. Ska strax lägga mig i sängen och kolla på despan avsnitt, så bra är det är som fast i det.

Har varit med Hanna hela kvällen, åt mat på stan och gick till kfum, satt och prata med Emma om hur roligt vi hade på strand när vi var små! Saknar det så galet mycket att va liten.

Nej nu fick jag jätteont i magen;< inte kul det.

Men kanske skriver imorgonbitti.
Hejdå PUZZ



Jag kommer att sakna dig något otroligt mycket! Om jag ändå fick träffa dig en sista gång. Det kommer bli en mörk kall sommar. JAG ÄLSKAR DIG, fast jag aldrig har sagt det förut tror jag.

Du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland

Nu ska jag dra ut med Hanna på stan:) Orkar inte sminka mig och så idag. Blir inge mopedåkning idag heller för baklampan funka inte. Men imorgon blir det! Jag har faktiskt saknat mopeden på ett sätt.

Skriver sen

PUZZ

nu står jag här

Har inte haft någon ork att skriva :)
Men idag är vi iaf lediga i från skolan. Ska strax träffa pappa han ska fixa mopeden :)

PUZZ

TA EN CHANS, EN ANNAN DAG BLIR DU OSLAGBAR

Nu är jag hemma :) sov hos sofie inatt, trevligt. Hade en väldigt rolig fredag, TACK ALLA! Idag var det inte lika roligt iaf. Jag och Sofie vakna runt 12 och gick ner och åt kebab vid 4, sen drog vi hem till Jimmy :) och har varit där hela kvällen.

Jag lovar jag ska lägga ut massa bilder men nu är jag för trött så det får bli att kolla despan avsnitt eller Dear john .. Men skriver imorgon, det kan jag faktiskt LOVA!

Grattis till min lilla syster Elin som fyller 6år idag! Hipp hurra hipp hurra.





Godnatt alla gulliga människor!
PUUUUUUZZ

i sk0lan

Sitter just nu i arbetslaget med massa folk. Ska strax ha svenska.
Idag blir det att va med sofie,det ska bli skoj. Blir väl antagligen att va i parken och chilla. Men skriver vid två när jag kommer hem. Han inte skriva igår när jag kom hem, för var jättetrött.

Hörs
PUZZ

tänk att se dig skratta

Hemma igen =D Har precis tvättat håret. Ska strax ner på marken med massa roliga personer. Tar lite bilder då också.

Måste också fixa min header, men ska fråga Pernilla lite snällt om hon kan göra det någon dag ;$ och nu tror jag Pernilla såg det här.

Ses när vi kommer hem.
PUZZ

2 minuter kvar på batteriet.

HAr inte skrivit förens nu för har varit ute i det fina vädret hela dagen :) måste skriva snabbt för datorn håller på att dö för orkar inte sätta i den i laddaren. Men iaf det kommer bilder imorgon från idag för min kamera har varit död, så måste sno några från Alice ;$ hihi. Nej men nu strax ska jag lägga mig i sängen och kolla på film för det var väldigt länge sen. Men har haft en väldigt trevlig och mysig dag :D Imorgon hoppas vi på mer soooooooool. Skriver imorgon bitti om jag hinner, för kommer nästan försent till skolan varje dag men bara NÄSTAN! haha.

Hörs när vi ses !

PuZZ

säg ingenting till mig

Nu är jag hemma:) Men ska strax ut med Sofie. Ska möta Axel innan och sen sticker vi alla till skateparken, känns som gamla goa tider. hahahhahaha. Det är ju skit fint väder, behöver inte ens använda skinnjackan.
Det känns rätt gött att det bara är 35 skoldagar kva sen är det sommarlov =D på sommarlovet har jag planerat massa saker, Sen några veckor efter jag har börjat skolan ska jag ju till turkiet med pappa och dom, LÄNGTAR!

Men nu ska jag fixa mig lite snabbt. Hoppas att det blir fint väder på fredag då blir det att grilla och shit ;)
Nej nu ska jag bara fixa lite sen blir det ut i det fina vädret, haaaaaaaaaaappy!

PUUZZ

Bilder från igår och i lördags :) ;
















i skolan

Sitter just nu i skolan och har engelska. Sitter i ett grupp rum med Anton, Jesper, Nicole och Linnea. Håller just nu på att leta efter en låttext som är bra. Tror det blir typ I'm still here.

Men nu slutar vi lektionen.
PUUUUZZZZ

skolan på g

Godmorgon =D Nu snart ska jag dra till skolan har idrott första lektionen. Sen efter skolan ska jag va med Sofie idag igen :) Jag skriver sen vad jag gjorde igår och lägger ut lite bilder från igår och lördags. Sov iaf hos gabriella lördag till söndag. Därför jag inte skrev någonting.

Hörs
PUUUZZ

påsklovet slut snart.

Sitter hemma hos Hanna just nu med Gabriella :) Ska antagligen ut snart.

Men skriver när jag kommer hem.
PUUUZZ

massa olika bilder :)

Stockholmsresan med skolan:

















Tjejkväll hos Alice:










Oxlyckan/saga:










Påskafton :













Åland:
































Igår :







Finns mer bilder :) men orkar inte lägga upp.
Nu ska jag strax dra hem till Hanna, får se vad vi hittar på.


HÖrs ikväll/natt
PUUZZ

Rolig kväll.

Igår var jag med Jäffa en stund, vi drog till bygget. Sen träffa jag Björn, Simon och Jonathan så stack med dom en stund. Kom hem vid ungefär 1.

Idag vet jag inte riktigt vad det blir. Ska iaf gå upp ur sängen nu.

Om det händer något kul, hör av er!

PUSSSSSSS

grattis alla som fyller år idag! :)

Kom hem vid halv nio igår. Var jättetrött så orka inte skriva. Det kommer bilder ikväll när jag orkar lägga in dom på datorn.

Ska strax ut med Jäffa:) Får se vad vi hittar på, det var verkligen jättelänge sen vi träffades och gjorde någonting och det är saknat.
Nej nu måste jag hitta kläder sen sticka.

Kommer väl hem ikväll någongång.

PUUZZ

Åker strax.

Nu har jag nästan packat ner dom flesta sakerna. Åker om 10min och hämtar Hanna.

Vi hörs imorgon kväll =D

PUZZZ

nu blir det packning.

Sitter i köket just nu:) Och kolla när mamma håller på att packa massa saker. Har inte gjort det men ska göra det snart. Sen blir det att skriva ett CV, för mamma tycker att jag ska söka sommarjobb. Så får väl göra det.

Men nu har jag inte tid att skriva mer..
Var iaf ute med ida. Träffa Erik och några till. Så har väl mest varit med dom.

Hejdå, hörs på torsdag på kvällen :) när jag kommer hem alltså.
Kanske hinner att skriva ett inlägg imorgon.


PUZZZ

låtarna från radion

Nu snart blir det attt dra ut med ida:) Hon är på väg hit. Hanna har inte hört av sen, får se om hon gör det senare ikväll. Nu måste jag sminka mig lite snabbt.

Skriver senare när jag kommer hem,
PUUUUZZZ

jag vill bara känna hur det känns.

Ligger i sängen just nu med blött hår. Kom hem från Hanna vid halv 2, vi vakna ungefär vid 12 och somna runt 2.

Imorgon blir det ålandsbåten med Hanna, mamma hänger också med och hennes jobbar kompisar. Det blir skoj, ser faktiskt ifram imot det. Får väl börja leta lite kläder som jag ska med dit.

Ska träffa Hanna vid 6 igen :) Ska väl va på stan en stund, sen blir det hem till Hanna och kolla på despan.
Jag har verkligen jättetråkigt just nu. Men måste fixa håret och grejer.. Blir kanske att träffa ida också, roligt. Saknar den tjejen.

nej nu ska jag försöka att fixa mig lite.

PUUUZZ

01.00

Godnatt.. Blir att sova hos Hanna inatt. Vi ska nu ta någonting att äta sen blir det att sova.

Hörs imorgon


PUUZZ

kanske har jag gått och blivit lite kär i dig

Sitter just nu i köket och lyssnar på musik..

Han inte att skriva igår, för vakna jättesent och skulle till annica vid halv så kände att det var viktigare att fixa mig än ett skriva i bloggen. :)

Idag blir det att va me hanna, vi får se vad vi hittar på idag.
Har inge mer att skriva just nu.

PUUZz

GLAD PÅSK

Vakna vid elva idag :)
Har hunnit med att måla lite ägg med Elin och varit nere hos farmor och hämtat påskägg innan det kom på Pappa och Heini förbi med ett påskägg.. Så nu kan jag inte klaga att jag inte har något godis.

Ska snart åka till dye med Elin så att hon får gå påskkärring där. Sen blir det att dra till mormor och äta mat och träffa hela tjocka släkten ;> haha.

Måste byta kläder innan vi drar. Det får bli chinos, randigtlinne och vita tygskor idag, och skinnjackan med ett par solglasögon till :D Det är ju j*vla skönt att det är riktigt vår väder ute. Tror verkligen hela kristinehamn njuter av detta väder som alla har väntat på.



Men nu ska jag gå härifrån ;)) haha .
Skriver sen när jag kommer hem om inte jag råkar hamna vid datorn i degerfors;>> man vet aldrig



PUUUZZZ

då var klockan över tolv och en ny dag

Sitter just nu i vardagsrummet med datorn i knät. Ska snart gå in till mitt rum och lägga mig i sängen. Imorgon vid tre blir det att äta påskmat hos mormor i degerfors med släkten.

Det blev faktiskt en ganska bra dag iaf:) synd bara att inte vädret var på våran sida idag.. Men som sagt sommaren har inte ens börjat, så vi kommer få många fler tillfällen..

Men nu ska jag gå in till mitt rum.

GODNATTPUUZZ ALLA!

ljudet på högsta volym

Sitter hemma hos Saga just nu:) Felix, Sanna, Alis, Sebastian, Saga (såklart) och Charlie är här också. Och nu kom Linnea och Lina :) Händer väl inte så mycket mer idag än att va här.

Var på oxlyckan förut skulle grilla där men det blev inte så lyckat, fick inte igång någon brasa och sen börja det spö regna så drog då hem till Saga. Var mer folk innan men dom drog hem till sig antagligen..

Tror Fanny och Gabriella skulle komma hit, men vi får se.

Skriver när jag kommer hem
PUUUZZ

2 APRIL

Nu snart blir det att dra ut med Alis, Gabriella och Fanny :) Vi ska antagligen grilla vid gästhamn.. Bara att folk kommer dit.

Skriver när jag kommer hem ikväll eller när det blir.

PUUZZ



hungrig

Har precis duschat ;> riktigt skönt. Fanny följer kanske med mig ner till stan :) funderar på att äta där också är lite sugen på kycklingsallad, så goooooott!

Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, tänkte kanske ha en hemma kväll för jag är inte på så bra humör. Men då ska jag tjata på mamma att vi ska köpa hem chips och dipp
;$

Men nu ska jag sätta på mig kläder och fixa mig
:~)


PUUUUUUZZ

FREDAG

GODMORGON. Som ni kanske förstod vakna jag nyss :) idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska iaf försöka få med någon ner till stan så att jag kan få köpa lite saker :) men nu ska jag fixa mig och så

HÖR AV MIG SEN!

PUZZZ

........

skriver imorgon...


hejdå

INGEN KAN LURA MIG

Sitter och väntar på att Hanna ska sluta eller vad hon gör ;>

Har precis ätit och fixat påskriset med Elin, det är inte lätt att göra det när man har en katt som hoppar på det några gånger, inte kul. Men nu är det som sagt klart. HAnna verkar vägra att svara på sms eller nåt ;>> nej, vi får hoppas att hon svarar snart så att jag slipper att ha tråkigt. Nu ska jag fortsätta att spela lite :)

PUUUZZZZZ

april april

Blev inte att gå upp till djurgårn :) Sitter i min säng och spelar

Robot Unicorn Attack

man kan verkligen inte sluta spela det.

Just nu vill jag bara att Hanna ska sluta så att jag slipper sitta här och spela det.
Nej men nu ska jag ta och måla naglarna :)


PUUUZZ

FÖRSTA APRIL

Har börjat fixa mig lite smått :) Ska med Hanna till djurgårn vid halv 2. Efter jag har varit där blir det väl att va med henne hemma hos henne. Så måste sminka mig och hitta lite kläder att ha på mig.

Måste ner till stan och köpa ringar och strumpbyxor, för har inga kvar typ. Har köpt massa men dom är bara som bort blåsta.

Skriver kanske ett inlägg innan jag drar, annars försöker jag skriva hos HAnna :)



PUZZZ

TORSDAG

Skulle ha varit i skolan just nu egentligen, men vakna för en halv timme sen och det känns rätt ovärt att gå till skolan och bara ha en lektion och det är hemkunskap.

Jag är inte helt frisk än, men känner mig mycket bättre =D Idag blir det antagligen att träffa Hanna och umgås med henne. Var länge sen man träffa henne nu eller någon över huvutaget. Men ska bli skönt att få lite frisk luft.

Imorgon vet jag inte vad det blir. Skulle gärna vilja följa med pappa och dom till köping och träffa Emma, för det var länge sen.

Men nu ska jag fixa någonting att äta, får bli apelsin och yogurt tror jag :)

Skriver mer sen..
HEJDÅ!

RSS 2.0